Prodaja, Stanovanje, 2-sobno, Goriška, 2-sobno stanovanje v Dupljah pri Vipavi

129.000 €

AjdovščinaAjdovščina40.3 m21918

Opis

Prodaja: 2-sobno stanovanje, 40.3 m², pritličje, Duplje, Vipava

Predstavljamo vam čudovito dvosobno stanovanje, ki se nahaja v Dupljah, med Ajdovščino in Vipavo. Stanovanje, ki je bilo adaptirano leta 2020, s skupno površino 40.3 m² se nahaja v pritličju enonadstropne zgradbe in nudi izjemno priložnost za udobno bivanje v mirnem okolju.

Stanovanje je bilo skrbno adaptirano, kar vključuje prenovo notranjih prostorov, ki so zasnovani z mislijo na funkcionalnost in estetiko. Prostoren dnevni prostor je idealen za sprostitev in druženje, medtem ko prijetna spalnica nudi miren kotiček za počitek. Atrij, ki je del stanovanja, omogoča prijetno preživljanje prostega časa na svežem zraku in je idealen za jutranje kave ali večerne pogovore s prijatelji.

Stanovanje je klimatizirano in se ogreva na elektriko, kar omogoča enostavno regulacijo temperature in udobno bivanje skozi vse leto. Poleg tega stanovanju pripada tudi lastniško parkirišče, kar predstavlja dodano vrednost in udobje za lastnike.

Lokacija stanovanja ponuja številne prednosti: bližina lokalnih trgovin, restavracij in kavarn, kot tudi dostop do naravnih lepot območja, kot so vinogradi in reke. Vipava je znana po svoji bogati kulturni dediščini in prijetnem podeželskem vzdušju, kar nudi odlično kakovost življenja.

Za dodatne informacije ali ogled nas kontaktirajte. Vabljeni!

Dodatno

  • Dodatno
    Atrij Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Elektrika

Primerljive nepremičine