Prodaja, Hiša, Vrstna, Goriška, Vrstna hiša v Novi gorici

329.000 €

Nova GoricaNova Gorica146.9 m21973

Opis

Predstavljamo vam vrstno hišo, ki se razprostira na 146,9 m² površine in se nahaja v eni zmed lepših sosesk v Novi Gorici. Hiša stoji na parceli velikosti 214 m², kar omogoča dovolj zasebnega prostora za uživanje na prostem.

Hiša ima tri nadstropja. Vhod v stanovanjsko hišo se nahaja v visokem pritličju, do katerega dostopate preko zunanjega stopnišča, ki se razširi v manjšo teraso. V visokem pritličju se nahajajo; priročni WC, garderoba ter kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, iz katere je izhod na teraso s stopniščem, preko katerega dostopate v atrij. V drugem nadstropju iz večjega in odprtega hodnika vstopate v tri spalnice in večjo kopalnico. Dve sobi v nadstropju imata balkone. V delno podkletenem delu hiše se nahajajo še; dodatna spalnica, priročna pralnica, večja shramba, garaža ter zastekljen del atrija.

V notranjosti hiše je nameščena klimatska naprava, ki skrbi za prijetno bivanje v vseh letnih časih. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na kurilno olje, kar zagotavlja toplino in udobje tudi v najhladnejših mesecih. Hiša s svojo prostornostjo in funkcionalnostjo ponuja odlično priložnost za ustvarjanje toplega in prijetnega doma.

Nova Gorica, kjer se nepremičnina nahaja, je znana po svoji odlični infrastrukturi in dostopnosti. Blizu so šole, trgovine, javni prevoz in druge pomembne ustanove, kar olajša vsakdanje življenje in povečuje kakovost bivanja. Zaradi svoje strateške lokacije je Nova Gorica privlačna tako za mlade družine kot za investitorje, ki iščejo nepremičnine za naložbo, saj zagotavlja visok in konstanten donos.

Vabimo vas, da si to čudovito hišo ogledate in začutite vse, kar lahko ta prostor ponudi. Za dodatne informacije ali dogovor o ogledu nas kontaktirajte. Prepričani smo, da bo ta hiša prava izbira za vse, ki iščejo udobje, funkcionalnost in dostopnost.

 

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Olje
  • Luksuz
    Klima

V bližini

Primerljive nepremičine