Prodaja, Hiša, Vrstna, Goriška

335.000 €

VipavaVipava388 m21782

Opis

V osrčju Vipavske doline, natančneje v idiličnem mestecu Vipava sta naprodaj dve starejši čudoviti hiši in njima pripadajoč vrt.

Obe hiši sta bili zgrajeni leta 1782. Na večji, vrstni hiši, z neto tlorisno površino 148 m2 so bile menjane instalacije leta 1960, leta 2006 so bila obnovljena tudi okna in streha. Na manjši, samostoječi stavbi z neto tlorisno površino 66 m2 je bila leta 2009 obnovljena streha. Stavba je potrebna celovite obnove.

Nepremičnine se prodajajo samo v kompletu in predstavljajo odlično priložnost, da ustvarite prečudovit dom zase ter za Vašo družino, predstavlja pa tudi odlično investicijsko priložnost, saj lahko eno ali obe stavbi  preuredite za namen turistične dejavnosti.

Eden večjih atributov nepremičnine pa je nedvomno tudi sama lokacija, saj leži v samem centru Vipave, v neposredni bližini vrtca, šole, zdravstvenega doma, lekarne, pošte, avtocestnega priključka itd.

Za več informacij o sami nepremičnini ali za ogled pokličite vsak delavnik med 7. in 15. uro na telefonsko številko 051 220 811.

Dodatno

  • Dodatno
    Balkon Zastekljen balkon Atrij Vrt Terasa Klet Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda

Primerljive nepremičine